Blanding af blomsterløg

Blomsterløgblanding – prøv det i din have!
Plant blomsterløg sammen til en forandring. En blomsterløgblanding giver en masse farve i din have.

Forskellige typer tulipaner – haveblogger – haveglad
Forskellige typer tulipaner
Blomsterløg plantes ofte i grupper. Hvis du vil have noget anderledes, så bland blomsterløg sammen.
Det kan fx gøres ved at plante forskellige typer tulipaner blandet, men også ved at blande forskellige løgplanter.

Jeg har modtaget billeder af smukke eksempler fra Keukenhof.

Bland 1 løgafgrøde
Bland forskellige løgplanter
Blanding i urtepotter og kurve
Bland med et og to årige.

Bland 1 løgafgrøde
Vælg for eksempel forskellige typer høje og lave tulipaner og plant dem blandet sammen. Højdeforskellen er legende. Vær altid opmærksom på blomstringstiden, når du blander. Arten skal være i blomst samtidig. Billedet nedenfor viser 3 typer tulipaner, enkelt rød høj, enkelt rød lav og dobbelt hvid med et underlag af hyacinter og hvid anemone blanda.

Hvordan laver du sådan en pendulkant langs din terrasse
Jeg ville have en blomsterkant, der ikke var for høj, med forskellige farver og en blomstringsperiode fra begyndelsen af ​​marts til maj. Der er et væld af blomsterløg til salg i de forskellige havecentre og online.

Blomstringslængden og blomstringstiden er angivet på hver pakke, så du selv kan vælge.

Fjern døde og grimme planter og riv din kant. Sørg for løs jord, hvor du vil lave guirlandekanten.

Lav – enten med din rive eller med en skovl – en kant på cirka 10 cm tæt på din terrasse. dyb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Sådan designer du en have

Sådan designer du en have! Designe din egen have? Bare prøv det. Et spørgsmål om at lave en ønskeliste og lidt kreativitet. Og kan du ikke finde ud af det, kan du altid hyre en professionel havedesigner. Men prøv det bare. Din have bliver præcis, som du ønsker den. Så tag en kuglepen og et […]

Read More
Have

Alstroemeria – ideel haveplante

Alstroemeria er kendt af mange som en afskåren blomst til en vase. Alstroemeria er mindre kendt som haveplante. Og det er en skam, for for mig er dette den ideelle haveplante. Alstroemeria fås i mange farver og kan også plantes i potte. Planten blomstrer hele havesæsonen frem til efteråret. Denne staude danner knolde under jorden. […]

Read More